Thank you!

She Wrote It

My photo
Originally from Sungai Petani; currently in Darul Sunnah
A Personal Wellness Coach who picks Herbalife nutrition as food replacement. I've lost 9kgs and improved my skin. I help people to lose weight, gain weight and improve health.

jom tengok shawl saya! ^_^

As-salam bloggers--

huhhh! agak lama yaa patik tidak menulis entry. sampai dah behabuk pn page. kui3 *_*

bkn ape, i'm too busy with all of the things called BUSINESSSSSS!

heehhh. bukan nak riak atau menunjuk, yang aku ni business. tapi itulah hakikatnya bukan?
orang business ternyata amatlah sibuk. huu.

haaa, i would like to take this opportunity to thanks adik muhsin yang telah menolong promote businesss daku. hehe. nnti akak dah jadi millionaire akak blnja ais kacang :P

haa, cepat cepat, sapa yang nak suh aku blnja dia makan ais kacang cepat laa pomot business shawl aku.
hehe. alaaaa, kecil kecilan aje. tp insyaAllah sedang merancang nak buka boutique bersama ibu satu hari nnti :))

oke, kepada gurls yang nak cuci mata tu, sila bukak fb aku oke. sila kelik disini untuk melihat shawl shawl cotton yang saya jual~! heee.

gypsy crumple rainbow ada TIGA je lagi. 
and
crumple rainbow tu ada SEVEN different colours to be choose! 

**p/s : saya hanya menjual shawl cotton yang bermutu tinggi bersama harga yang berpatutan untuk students dan ghades ghades diluar sana oke!

ayuh! grab laa shawl yang menjadi pilihan hati kamu sayangs ! :)


.puangulamanis.

5 comments:

muhsane said...

hamboi..kak..bersemangat sungguh...
bagus2..nnti dh bukak company..jgn lupa..^___^

dh maju boleh beli barang LV byk2..

Fatima said...

I like the different colours on the scarves! :)

Bux Beunavista said...

thanks fatima, i often stalk you babe, ur style :))

sue. said...

c0mellllllll...

Bux Beunavista said...

weee. thanks sue. :))