Thank you!

She Wrote It

My photo
Originally from Sungai Petani; currently in Darul Sunnah
A Personal Wellness Coach who picks Herbalife nutrition as food replacement. I've lost 9kgs and improved my skin. I help people to lose weight, gain weight and improve health.

Benci cuti kali ni!

Ergh! tiba tiba rasa nak balik maktab cepat cepat. memang cuti kali ni cuti yang palinggg damn and terrified!

KENAPA CIK BUX?

chill la weh! *gaya intan*
lekluuuuuuu. *fadh cakap*
relaxxx. napa neh syg? *he said to me*


ENOUGH FOR THIS HOLIDAY!

1st-cap for my lens hilang.budak2 masa i buat job weds tu main letak mana tah. mmg nak kena blasah dgn aku budak2 tuh!

2nd-canon i hampir nyawa nyawa ikan. either my little sis or my little bro mis had inserted wrongly the memory card to it's platform. so, it can't go out. pffft. memang i nangis mcm nak gila lah kan! nasib baik ibu ada tolong cabut balik and it's okayy then.

3rd-external hardisk i rosak, - i mean kena format suuma, and for sure segala benda dalam tu TOTALLY LOST!

4th-kipas bilik i rosak sebab i angkat camna tah, pastu tercabut stand and the fan.

5th-i jadi bibik utk one day! tulaa,basuh baju tapi tak pasang host(sapa tah g cabut tak gitau)pastu habis banjir satu rumah, i jugak kena lap, kena mop satu rumah.

6th-iron pulak jatuh, pecah berderai, dahtu i jugak nak kena beli.

ARGHHH! tense, tense and tense.

i wanna go back to hostel! please please please take me there!