Thank you!

She Wrote It

My photo
Originally from Sungai Petani; currently in Darul Sunnah
A Personal Wellness Coach who picks Herbalife nutrition as food replacement. I've lost 9kgs and improved my skin. I help people to lose weight, gain weight and improve health.

penangan RINDU ^^,

bila dah cuti ni, duk rumah pn, tak tau nak buat apa. daripada menjadi seorang yang talktave di maktab, bila balik rumah, jadi untalkative. sobs sobs.
anajakan paradigma bukan? muhaha. so, bermula lah adegan kelebek laptop sana sini, mencari harapan agar berjumpa something yang menjadi bahan senyuman. ngaaa. tgk tgk, tejumpak YOUCAM pnya folder. wakaka. gelak guling guling bila tgk balik gambar yang ada.

yang ni waktu first time beli shawl cotton. haha. can u see the exciting there?

wakaka. muka masing masing yang sangat menggelikan hati XD

haha. gambar ni plak diambil sewaktu Nia datang ke bilik mencari sepersalinan costume utk dipakai time dinner.hahaks. don't you realize that the background is just a comforter! wakaka

naaa! this is my favourite giggle subject! wakaka. nia looks nice in that costume XD

this gonna be the last. idn what's going on with fadh's face, but every scene that we snap, fadh will look like a monster! agagaga

p/s. okeee saya sangat rindu akan kamu semua tau, IKHLAS :)

.puangulamanis.

5 comments:

- dentinghati - said...

mishhhhh u ols my juniors..wkakakaka

gulamanis said...

missshh you two three four five my senior :)

Kayun said...

ha buleh komen dah..yeayy
ha aku hentam komen suma..muahaha

gulamanis said...

ohhh yeah, adik aku pebetui dah tadi. haha. silakan cik yuyun , =,=

Nia Ridzwan said...

boleh buang kot gambaq aku pkaia kurung biru tu. gila huduh nya pakai tudung pon serebeh. haha -.-