Thank you!

She Wrote It

My photo
Originally from Sungai Petani; currently in Darul Sunnah
A Personal Wellness Coach who picks Herbalife nutrition as food replacement. I've lost 9kgs and improved my skin. I help people to lose weight, gain weight and improve health.

cekkidaud the character traits of a teacher . XD

Tiba tiba rasa nak post benda nih. asalnya tadi, tengah main golek golek atas katil, wondering dalam masa 5 tahun lagi, aku ni teacher jenis apa? hahaks. and then abruptly, a smile came. and so the giggles.

oke, di pendekkan cerita, dalam geng kami (siblings) , ada macam2 jenis manusia. haha. kenapa? yela, ada pendek, kurus tinggi, gemuk, lawa, tak lawa(takkan aku nak cakap hodoh kot). haha. maybe antara kami semua akan membawa personaliti yang amat berbeda. (*gamaknye la*)

aku; Madam Bux : seorang guru yang akan masuk ke kelas dengan memakai shawl beserta kebaya moden. guess what?haha. tobat lawak XD **ibu cakap aku suka melaram**

Madam Ajnee : seorang guru english yang sangat lawak tutur katanya XD

Madam Kay :  seorang guru english yang sangat brutal. ku kira, dia akan selalu ke kelas memakai seluar track bottom beserta thirt :P

Madam Fadh : seorang guru english yang mempunyai barisan gigi yang sangat lawa memukau dan spectacles nya yang gedabak XD

Madam Mimi : seorang guru english yang akan masuk ke kelas dengan muka pemalu dan dengan perlahan serta ayu-nya mengucapkan "Good Morning class". XD

Madam Fatin : seorang guru english yang akan memakai tudung arini setiap kali ke kelas kerana malass XD

Madam Nia : seorang guru math  yang sangat kecil dan rendah separa anak muridnya sahaja dan seringkali dibuli oleh anak muridnya XD

p/s : jgn maraa noooo >.<

.puangulamanis.

4 comments:

Kayun said...

cikgu2 ni geng ang eh bux?
hehe

gulamanis said...

aaah. yup. sila tgk side bar saya oke ^_^

Fadhilah said...

muahahaha. can't imagine la. wuhuu

Bux Beunavista said...

hahaks. muka hang jadi teacher laa aku rasa paling sempoi. spek skilo hangg. wakaka