Thank you!

She Wrote It

My photo
Originally from Sungai Petani; currently in Darul Sunnah
A Personal Wellness Coach who picks Herbalife nutrition as food replacement. I've lost 9kgs and improved my skin. I help people to lose weight, gain weight and improve health.

A VERY LUXURY-LOOK SATIN SHAWL READY TO BE GRAB! :)

As-Salam!

Hello girls! Memandangkan ramai yang bertanyakan mengenai my satin shawl yang i pakai masa dinner dulu tu (gambar si gedik bawah ni, HEHEHEHE) so, i've made this entry! hoyaaah! :)




yang sahaye pakai di atas ialah satin light silver. tapiii tak syokk, sbb senang nampak peluh or minyak muka. (bagi sesetengah orang masalah minyak muka amat merunsingkan)

(TIPS : KALAU KORANG NAK BELI SHAWL SATIN , BELI KALER YANG KUAT,TERANG DAN MENONJOL) - sbb tak akan senang nampak kotoran seperti percikan air, atau minyak muka. tau2 je lah satin kan sensitip orang nye >,<


So, untuk memenuhi pasaran global dari segenpap pelusuk rakan-rakan dari segenap Malaysia, maka, saya dengan ini melancarkan Kohod Selendang Satin yang baru! (ape yang formal benaaaaa ni ha.)







colour : purple wine

price : RM15(exclude postage)

**[postage-add up RM7 for semenanjung, add-up RM9 for Sabah/Sarawak]

STATUS : OUT OF STOCK!


colour : gold

price : RM15(exclude postage)

**[postage-add up RM7 for semenanjung, add-up RM9 for Sabah/Sarawak]


STATUS : OUT OF STOCK!


colour : browny

price : RM15(exclude postage)

**[postage-add up RM7 for semenanjung, add-up RM9 for Sabah/Sarawak]

STATUS : OUT OF STOCK!


colour : black

price : RM15(exclude postage)

**[postage-add up RM7 for semenanjung, add-up RM9 for Sabah/Sarawak]


STATUS : OUT OF STOCK!



colour : deep silver

price : RM15(exclude postage)

**[postage-add up RM7 for semenanjung, add-up RM9 for Sabah/Sarawak]

STATUS : OUT OF STOCK!


Anndddd for the animal print's lovers, I have the limited stock LEOPARD shawl! take a look! it's gorgeous u knowww!



colour : leopard grey

price : RM15(exclude postage)

**[postage-add up RM7 for semenanjung, add-up RM9 for Sabah/Sarawak]
 
 
STATUS : OUT OF STOCK!



so, hunny beeeees, if u're interested, please let me know! do emel your request to :


or u may just browse my Bux's Shawl Collection on Facebook!


3 comments:

MOHAMAD HAZWAN said...

cer habaq photog yg ambik gamabq si gedik tu...

Bux is guLamanis said...

ohh yeahhh..thnks to hazwan! >,<

MOHAMAD HAZWAN said...

mcm tu la.. haha